produkteve

PËR NE

 • TUR (1)
 • TOUR (2)
 • TUR (4)
 • TOUR (5)
 • TUR (6)
 • TUR (7)
 • TOUR (8)

Prezantimi

HEBEI XINQI PIPELINE EQUIPMENT CO, LTD ËSHTË E SPECIALIZUAR NË PRODHIMIN DHE SHITJEN E FLANXHAVE TË FALESKUARA DHE PAJISJEVE TË TUBAVE ÇELIK PËR MË SHUMË SE 12 VJET. ME FABRIKEN E TIJ TË VETËN, NË KAFSHINË, KONCËN DHE KAFINËN E TIJ. 68 PUNONJËS TË PUNINËS, 10 TEKNIKE, 8 KONTROLLI I CILËSISË MBIKËQYRËSET, 16 SHITES, HEBEI XINQI KANË QË TË LARTË ME FURNIZIM SHËRBIMIN ADN ME CILESI TË MIRË PËR FLANGAT DHE PASURITË E MIRË KOMBËTARE.

 • -
  E themeluar në vitin 2001
 • -
  26 vjet eksperience
 • -+
  20 linja prodhimi të shakullave metalike
 • -
  98 punonjës

LAJME

 • 6061 FLANGE

  Krahasoni fllanxhat e aluminit me fllanxhat prej çeliku të pandryshkshëm dhe fllanxhat prej çeliku të karbonit.

  Fllanxha alumini Karakteristikat e materialit: Pesha e lehtë: Fllanxhat e aluminit janë bërë nga aliazh alumini, duke i bërë ato të lehta dhe të përshtatshme për aplikime që janë të ndjeshme ndaj kërkesave të peshës.Përçueshmëria termike: Përçueshmëri e mirë termike, e përdorur zakonisht në aplikime që kërkojnë di ...

 • Aluminium-6061-6060-6063-Loose-Plate-Lap-Joint-Flange-for-PE-Pipe

  Fllanxha alumini

  Fllanxha është një përbërës lidhës i sheshtë rrethor ose katror me vrima në skajet e tij për lidhjen e fllanxhave së bashku përmes bulonave ose dadove.Fllanxhat e aluminit janë bërë zakonisht nga aliazh alumini dhe përdoren kryesisht në sistemet e tubacioneve për të siguruar pikat e lidhjes midis komponentëve të ndryshëm, duke bashkë...